Jag vill starta en egen insamling

Hur startar jag en egen insamling till förmån för Läkare Utan Gränser?

Läkare Utan Gränser Forum

Kommentarer

 • Många väljer att göra en insamling i samband med att anordna en aktivitet. Det kan handla om en konsert, en fest, ett projektarbete i skolan eller kanske genom Operation Dagsverke. Det finns alltså många olika sätt att samla in pengar och det är bara fantasin som sätter gränserna.

  Ett smidigt sätt att starta insamlingen är att gå in på vår hemsida. Beskriv där din insamling i text och bild, det tar bara några minuter. För att sedan få donationer är det viktigt att dela din insamling genom dina nätverk och sociala medier som email, Facebook, Twitter, Instagram etc.

  För att läsa mer om hur du startar en egen digital insamling klicka här.

  Du kan också välja att göra insamlingen själv och sedan sätta över gåvosumman till vårt plusgirokonto 900603-2, märk i så fall gåvan med "Insamling från 'Namnet på ditt initiativ'” så kommer gåvorna registreras korrekt. Efter genomförd insamling kommer vi att göra ett diplom till dig som tack som du sedan kan kommunicera ut i dina kanaler eller sätta upp.

  På vår hemsida kan du ladda ner material som du kan använda i samband med din insamling: https://lakareutangranser.se/stod-oss/egen-insamling/material

  Innan du startar en egen insamling vill vi att du tar del av informationen och riktlinjerna för egna insamlingar som finns på vår hemsida.

  https://lakareutangranser.se/stod-oss/starta-en...
  http://www.lakareutangranser.se/riktlinjer

  Lycka till!

  Vänliga hälsningar,

  Elin H Givarservice
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy