Söker ni volontärer i Stockholm?

Jag är pensionär och bor i Stockholm. Läkare utan gränser gör en fantastisk insats och jag arbetar gärna några timmar per vecka åt organisationen. Självklart utan ersättning.

Har ni något som bör/måste göras i Stockholm och där några timmars extra arbetskraft per vecka kan hjälpa till så blir jag bara glad om jag kan bidra.

Med vänlig hälsning

Kommentarer

 • Hej Sören,

  Tack för ditt meddelande och tack för ditt engagemang!

  Om du är intresserad av att arbeta som volontär på vårt kontor i Stockholm är du välkommen att skicka en intresseanmälan med CV via vår hemsida här: https://jobb.lakareutangranser.se/departments/volontar-pa-kontoret


  Tack för att du tänker på oss!

  Vänliga hälsningar,

  Anton Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Hej
  Jag har anmält mig på det sätt du beskriver, men jag förstår inte hur ni skiljer på jobbsökande och volontärsökande. Jag fick en bekräftelse på att min jobbansökan inkommit, men jag ville anmäla mig som volontär. Hur kan jag gå vidare?
  Camilla
 • Hej Camilla,

  Den länken ska inte vara några konstigheter, du klickar på "Connect" och följer formuläret bara.

  Allt gott till dig.

  Vänliga hälsingar,
  Marcus Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy